NVC: Fast forward naar autonoom rijden

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
He
Het programma van het Nationaal verkeerskundecongres 2014 op 12 november in Utrecht bestaat onder meer uit 20 kennissessies. Op deze congresdag kunt u onder meer sessie bezoeken over de  toekomst van auto(noom)rijden onder leiding van Marco van Burgsteden.

In een inspirerende bijeenkomst wordt de stand van zaken geschetst van diverse intelligente transportsystemen: coöperatieve voertuigen, zelfrijdende auto’s en andere innovatiepaden worden verkend door experts op dit gebied.

Coöperatieve systemen en automatisch rijden anno 2014
Wat is er in Nederland en in de rest van de wereld gaande op het gebied van coöperatief en automatisch rijden? Deze presentatie geeft een overzicht. Naast een korte uitleg van de  begrippen coöperatieve systemen en automatisch rijden, wordt een overzicht gegeven van projecten die wereldwijd lopen en wat we daarvan kunnen verwachten. Daarnaast geeft de bijdrage een aantal uitdagingen en discussiepunten die nu aan de orde zijn.
Auteurs: Isabel Wilmink - TrafficQuest en TNO | Henk Schuurman – TrafficQuest, RWS-WVL

Klik hier voor een overzicht naar alle sessies met een korte samenvatting. Het NVC 2014 vindt plaats op 12 november in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. Reserveer alvast een plek.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.