NVC 2014: U leert veel over communicatie in mobiliteitsgedrag

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Tweede keynotespeaker naast Carlo van de Weijer op het Nationaal verkeerskundecongres 2014 is Christine Swankhuisen. ‘U leert veel over communicatie en gedrag’, belooft zij. Swankhuisen is medeoprichter en partner van advies- en onderzoeksbureau Tabula Rasa en ook onderzoeker aan het RadboudUMC en universitair docent aan de Universiteit van Leiden.

Gedragsverandering is een trending topic, ook voor het vakgebied verkeer, vervoer en mobiliteit. Zo zet het ministerie van Infrastructuur en Milieu via Beter Benutten 2 in op het verminderen van fileleed door gedragsmaatregelen.

U leert veel
Swankhuisen: ‘In mijn keynote op het NVC 2014 deel ik mijn kennis over de beperkingen van argumenten, de invloed van taal en beeld en het gebruik van communicatiemiddelen. Dit alles met als doel: het bereiken van personen op het juiste moment en de juiste plaats om hen vervolgens gewenst gedrag te laten vertonen. U leert veel. Echt een sessie die u als verkeerskundige professional niet mag missen.

Het Nationaal verkeerskundecongres is het congres boordevol inhoud! Het congres vindt plaats op 12 november in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht.

     

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.