NVC 2013: volg een workshop

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Wilt u de politiek overtuigen van uw verkeerskundige plannen? Of wilt u weten hoe placemaking werkt? Neem dan deel aan een workshop tijdens op het Nationaal verkeerskundecongres op 6 november in ’s-Hertogenbosch.

Try out les ‘Hoe overtuig ik de politiek?’
Kent u die situatie dat uw doorwrochte plan sneuvelt in de politieke besluitvorming? Wytske de Pater, lobbyist en belangenbehartiger bij de ANWB en trainer beïnvloedingstechnieken, geeft tijdens een van de parallelle sessies een try out les Overtuigen. Aan de hand van een praktijkcasus worden de stappen gevolgd die u nodig heeft om succesvol te overtuigen: de oorzaak van de weerstand wordt geanalyseerd, debattechnieken komen aan de orde en argumentatielijnen om weerstand te weerleggen worden verkend. Deze minicursus helpt deelnemers om hun verkeerskundige plannen goed voor het voetlicht te krijgen en succesvol door de politieke besluitvorming te loodsen.

Voor deze les zijn maximaal 15 deelnemers mogelijk. Wilt u deze les bijwonen, meld u dan eerst aan voor het congres. En stuur vervolgens een mail naar organisatie@nationaalverkeerskundecongres.nl o.v.v. aanmelding try out les.  

Placemaking
Jeanette van ’t Zelfde (ANWB) en Harro Verhoeven (CROW) zijn beiden ervaren Placemakers. Voor een groep van maximaal 15 personen geven zij een introductie-workshop Placemaking. Tijdens dit uur wordt de omgeving van het congrescentrum bekeken met een ‘Placemaking-bril’ en stellen de deelnemers verbetersuggesties op voor de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Wilt u deelnemen aan deze workshop, meld u dan eerst aan. En stuur vervolgens een mail naar organisatie@nationaalverkeerskundecongres.nl o.v.v. aanmelding try out les.

Programma NVC 2013
Wilt u meedoen aan de workshops of meediscussiëren tijdens een van de andere sessies, kom dan op woensdag 6 november naar het Nationaal verkeerskundecongres in ’s Hertogenbosch. In het NVC- programma leest u welke onderwerpen er nog meer aan bod komen. 

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.