NS personeel krijgt PDA’s

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De Handheld Group heeft de aanbesteding van de Nederlandse Spoorwegen (NS) voor de levering van robuuste PDA's gewonnen. In dat kader gaat Handheld meer dan 10.000 robuuste handhelds aan de NS leveren voor ticketcontrole, het verschaffen van reisinformatie en ondersteuning van workflowprocessen.

De eindronde van de aanbesteding bestond uit een evaluatie van de geselecteerde apparaten door eerstelijnspersoneel van NS. Al het eerstelijnspersoneel krijgt een eigen persoonlijk apparaat dat men elke dag zal gebruiken om de dagelijkse activiteiten zoals de ticketcontrole en het verschaffen van reisinformatie te ondersteunen.

 

De Europese aanbesteding van de NS was de grootste aanbesteding ter wereld voor robuuste PDA’s in de openbaar vervoerssector van de afgelopen 12 maanden. Het contract voor de levering van de meer dan 10.000 robuuste PDA’s heeft een looptijd van 5 jaar. Het grootste gedeelte van dit aantal wordt in 2011 geleverd.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

De Nautiz eTicket Pro biedt een krachtig PDA-platform geïntegreerd met de nieuwste generatie Arcontia RFID-module

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.