Nooit meer te laat voor een afspraak

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

In de file staan maar toch op tijd komen. Dat is verleden tijd, zo belooft de gratis app TimesUpp. De app vertelt namelijk wanneer je moet vertrekken om op tijd op een afspraak te zijn en rekent daarbij de real-time vertraging mee.

Maandag 17 februari presenteert de Verkeersonderneming de nieuwe app.

Tijd om te gaan
TimesUpp is de eerste app die op basis van agenda en nauwkeurige real-time verkeersinformatie van TomTom adviseert wanneer het tijd is om te vertrekken. Een pushbericht meldt de ideale vertrektijd maar ook eventuele vertraging. De app geeft ook alternatieve routes met bus, trein, fiets en lopend plus een combinatie hiervan. Daarnaast zijn frequente bestemmingen in te voeren, zoals het ophalen van de kinderen of aankomst op het werk.  

Marktplaats voor mobiliteit
TimesUpp is een van de zestien nieuwe anti-filediensten die nieuw zijn in Rotterdam en samen de Marktplaats voor Mobiliteit vormen. Door de Marktplaats voor Mobiliteit hebben Rotterdammers een gevarieerd pakket aan diensten om de spits te mijden en vertragingen te voorkomen.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.