Nog 4 plaatsen voor de Cursus Politiek Overtuigen op 9 oktober

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min
In
In de praktijk blijkt maar al te vaak dat de inhoud van een boodschap zonder de juiste verpakking kwetsbaar is en gevoelig voor allerlei kritiek. Met de juiste verpakking kan uw boodschap tegen een stootje. Op de volgende dagcursus Politiek Overtuigen op 9 oktober in de Tweede Kamer in Den Haag. Leert u hoe u uw boodschap of advies stevig onder de aandacht kunt brengen. Er zijn voor deze cursus nog vier plaatsen beschikbaar.

Op 9 oktober neemt ANWB-lobbyist Wytske de Pater neemt u mee in de wereld van de juiste context, framing, timing, argumentatie en ten slotte succesvol overtuigen. Aan de hand van actuele praktijkvoorbeelden wordt helder uiteengezet wat wel en niet werkt. Na ieder onderdeel volgt een praktische oefening met een trainingsacteur. Zij speelt een opponent rol, afhankelijk van de casus. Dat kan een wethouder zijn, of een verontruste bewoner.

Ontmoeting met Kamerleden
Na een lunch in het Kamerrestaurant volgt een ontmoeting met Sander de Rouwe, woordvoeder verkeer en vervoer van het CDA. De cursus eindigt met een rondleiding door de Tweede Kamer, waarbij ook een plenair Kamerdebat wordt bijgewoond. De cursus start om 9.30 en eindigt rond 17.00u. De dag wordt afgesloten met een borrel in Nieuwspoort.

De cursus Politiek Overtuigen gaat door en sluit bij 18 deelnemers om voldoende zorg en aandacht te kunnen besteden aan elke cursist. De kosten bedragen € 395,- ex BTW. Inschrijven kan hier.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.