Nieuwe liggers voor Veerwegviaduct A15

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

In het weekend van 17 tot 19 oktober worden de liggers voor het nieuwe Veerwegviaduct bij Papendrecht aangebracht. Hiervoor worden op de A15 in beide richtingen twee rijstroken afgesloten in de periode vrijdagavond 18.30 uur tot zondagmorgen 19 oktober 11.00 uur. In deze tijd zijn er ook verkeersstops van maximaal 15 minuten. De maximumsnelheid is beperkt tot 70 km.

Gedurende deze werkperiode is de Veerweg aan de zijde van Oud-Alblas geheel afgesloten. Op het kruispunt ten noorden van de A15 wordt een kraan geplaatst om de 40 meter lange liggers op de landhoofden te leggen.

Er worden omleidingsborden voor het autoverkeer geplaatst. Op de Veerweg blijft er voor fietsers altijd een doorgang open, weliswaar soms over rijplaten. Op het West- en Oosteinde in Alblas geldt een aslastbeperking van 15 ton.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.