Nieuwe cursus maakt weggedrag veiliger

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ho
Hoe kunnen professionele chauffeurs de kennis van veiligheid die in de luchtvaart voorhanden is zodanig inzetten dat het op de weg veiliger wordt? Dat leren de deelnemers van de onlangs in Limburg gestarte Safety Awareness Drive Training. De cursus richt zich op de voorbereiding van de chauffeur, zijn gedrag op de weg en de planning en bedrijfsvoering.

Het doel van de cursus is het terugdringen van het aantal verkeersslachtoffers en verhogen van de veiligheid op de weg. De Safety Awareness Drive Training is in opdracht van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) ontwikkeld door Acaleph Opleiding, Training en Adviezen en financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.

 

De training is bedoeld voor bestuurders van bedrijfsauto’s en trucks zoals taxi- en vrachtwagenchauffeurs en chauffeurs van koeriersdiensten.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.