Nieuw stadsskatepark Westblaak geopend in Rotterdam

donderdag 17 december 2015
timer 1 min

Rotterdam biedt sinds 15 december een multifunctioneel skatepark aan voor inliners, mmx-ers en steppers. Het nieuwe skatepark van 1200 m2, aan de Westblaak ontworpen in samenwerking met de Finse skatepark- en landschapsarchitect Janne Saario.

Het nieuwe skatepark is een landschap van beton, waar zowel skaters als inliners, bmx-ers en steppers gebruik van kunnen maken en wordt na de ‘winterstop’nog verder verlengd als parkachtig gebied dat met allerlei elementen aantrekkelijk is voor streetskaters, maar ook voor voetgangers om doorheen te wandelen of om er even te zitten.

Attractiebesluit
Het skatelandschap valt, net als alle speeltoestellen, onder het attractiebesluit. In dat besluit staat dat speeltoestellen aan de vereiste veiligheidsnormen moeten voldoen. Het skatepark is dan ook officieel goedgekeurd deze week.

Lees dit bericht op de website

Op 15 december is in Rotterdam het eerste deel van het skatepark Westblaak geopend.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.