Nieuw: de NVC College Tour 2015

maandag 27 juli 2015
timer 2 min

De organisatie van het jaarlijkse Nationaal verkeerskundecongres, NVC, start dit jaar in samenwerking met de hbo-opleidingen een reeks NVC-gerelateerde bijeenkomsten onder de titel 'NVC College Tour 2015'. De eerste sessie, in samenwerking met de NHTV vindt plaats op 17 september in ’s Hertogenbosch en heeft als thema 'fiets'.

Voor, tijdens en na het Nationaal Verkeerskundecongres 2015 (NVC 2015) op 5 november in Zwolle wordt een scala aan activiteiten ontwikkeld om verkeerskundige kennis(sen) bij elkaar te brengen. Zo worden in aanvulling op het congres vier bijeenkomsten georganiseerd onder de naam: NVC College Tour 2015.

Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen die actief is in de wereld van verkeer, bereikbaarheid en mobiliteit. De sessies zijn opgezet in samenwerking met de NHTV, Hogeschool Windesheim en NHL Hogeschool.

1e Sessie op 17 september: thema: fiets

De eerste collegetour-sessie vindt plaats op donderdag 17 september. Locatie is het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. De inloop is vanaf 14.30 uur. Het programma is van 15-18 uur. Het thema van de bijeenkomst is: fiets. Hugo van der Steenhoven, voorzitter Fietsersbond, begeleidt deze interactieve en inspirerende middag. Lees verder over het programma.

Gratis toegang NVC-congresdeelnemers

Heeft u zich ingeschreven voor het NVC 2015 op 5 november 2015 in Zwolle? Dan heeft u gratis toegang tot een collegetour-sessie naar keuze (kies in het inschrijfformulier voor 'Deelnemer NVC 2015 - 1 sessie gratis'). Ga via deze link naar de inschrijfpagina.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het NVC 2015? Schrijf dan eerst in via deze pagina en daarna voor de collegetour-sessie. Ook zijn de collegetour-sessies los van het congres te volgen. De prijs per sessie per deelnemer bedraagt 95 euro (exclusief btw). 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.