Nieuw: CROW-handboek Verkeersmanagement tijdens DVM congres

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

CROW presenteert op donderdagochtend 12 mei het nieuwe handboek Verkeersmanagement op het DVM congres in Rotterdam. Tijdens een kennisquiz, met vragen over de onderwerpen die in het handboek aan bod komen, presenteert Emile Oostenbrink van CROW het handboek in een van de parallelsessies en licht de inhoud nader toe. Vanaf de lunch is die dag het handboek in te zien in de CROW-stand.

De afgelopen jaren is in het vakgebied van verkeersmanagement veel kennis ontwikkeld en ervaring opgedaan. Deze kennis kwam versnipperd beschikbaar. CROW heeft deze kennis gebundeld in het handboek Verkeersmanagement. Met dit handboek is informatie over verkeersmanagement gemakkelijk terug te vinden en zijn verbanden tussen verschillende aspecten van verkeersmanagement duidelijk en overzichtelijk zichtbaar gemaakt. Het handboek bevat een compleet aanbod aan basiskennis over het optimaal benutten van de bestaande infrastructuur. Deze kennis is nodig om verkeersmanagement goed te kunnen toepassen.

 

Naslagwerk verkeersmanagement

Het handboek is te gebruiken als naslagwerk voor mensen die vanuit hun beroep met verkeersmanagement te maken hebben: beleidsadviseurs, projectleiders en verkeersmanagers van zowel overheden, adviesbureaus als aannemers. Door de modulaire opzet is het ook geschikt als studieboek voor studenten of cursisten en wordt het ook gebruikt op hbo-opleidingen Verkeerskunde. Bovendien vormt het de leerstof voor de cursus Verkeersmanagement die jaarlijks door CROW wordt aangeboden. Deze cursus maakt weer deel uit van het studieprogramma Verkeerskunde.

op 12 mei presenteert CROW het handboek Verkeersmanagement tijdens het 9e DVM congres in de Doelen in Rotterdam

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.