Multifunctionele boulevard aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Aan de  Nieuwe Waterweg in Maassluis is een multifunctionele, flexibele en duurzame ontmoetingsplek ontstaan met de oplevering van een vernieuwde boulevard.

De gemeente Maassluis ontwierp het plan voor deze ontmoetingsplek aan het water samen met Ontwerpbureau plein06. Door het plaatsen van een betonnen slinger transformeerde het ontwerpbureau een aantal rommelige parkeerplaatsen tot een multifunctionele ontmoetingsplek.

Binnen de 6000m2 van het projectgebied zijn diverse gebruiksplekken met hoge verblijfskwaliteit gemaakt. Zo is er ruimte voor voetballende kinderen, picknickende families, botenspotters, camperplekken, hardloopclubjes, kleine en (middel)grote evenementen of een plek om te rusten.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.