Movinnio innovatiebundel Integrale Mobiliteit op Railtech 2015

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Ro
Roel van den Bosch, adviseur in het Movinnio-innovatienetwerk, presenteerde op dinsdag 17 maart de jaarthema-innovatiebundel ‘Integrale Mobiliteit’ aan Corina de Jongh, directeur Railforum, in de Railforumstand op de eerste dag van de tiende Railtech beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vorig jaar stond het innovatienetwerk van Movinnio in het teken van het jaarthema: Integrale Mobiliteit. Movinnio maakte in samenwerking met Acquire Publishing de balans op van bijeenkomsten en netwerkgesprekken in het kader van Integrale Mobiliteit. Deze bundel is te bestellen via www.movinnio.eu. Dit jaar organiseert Movinnio bijeenkomsten in het teken van Collectief Vervoer.

Railforum
Corina de Jongh, directeur Railforum staat in een stand waarbij alle verenigingsleden: (55) ZP-ers (zelfstandige professionals), (85) bedrijven en (35) non-profitorganisaties een toegestuurde sticker met de eigen bedrijsfnaam op de standwand kunnen komen plakken. Ook kunnen leden er een zitje reserveren om netwerkgesprekken te voeren. Railtech duurt tot en met 19 maart.

Roel van den Bosch (BoschSpoor) overhandigt de Movinnio-innovatiebundel 'Integrale Mobiliteit' aan Corina de Jongh, directeur Railforum

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.