Michelin opent revolutionaire fabriek

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Michelin heeft de opening aangekondigd van een nieuwe fabriek in Noord-Amerika die de innovatieve Michelin X Tweel radiaalband zonder lucht gaat produceren voor commerciële toepassingen.

Deze innovatie is ontwikkeld door onderzoeksteams in de Verenigde Staten. De Micheling X Tweel is een band zonder lucht en gaat veel verder dan het traditionele ontwerp van een band doordat hij de band en het wiel samenvoegt tot een solide geheel. De Micheling X Tweel bestaat uit een rigide naaf die via flexibele spaken van polyurethaan wordt verbonden met het loopvlak. Die bestanddelen functioneren als een geheel.

De nieuwe fabriek in Piedmont, met een oppervlak van 12.500 vierkante meter, is de tiende fabriek van Michelin in South Carolina en de zestiende in de Verenigde Staten.

Ga voor meer informatie over de Michelin X Tweel naar www.michelintweel.com.

 
Auteur: Susanne Morren

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.