Meldpunt overvolle bussen in Brabant

dinsdag 3 november 2015
timer 1 min
Overvollebussen@reizigersoverlegbrabant.nl is het meldpunt dat Reizigersoverleg Brabant op 4 november openstelt voor meldingen van overvolle bussen, met name in West- en Oost-Brabant:. De belangenbehartiger roept reizigers op om via dit mailadres overvolle bussen te melden. Met deze informatie kan wil het overleg Arriva en de provincie Noord-Brabant sturen in de oplossing van het bussenprobleem.

Het komt voor dat reizigers bij de halte moeten blijven staan omdat bussen, met name richting ’s-Hertogenbosch, richting Tilburg/Waalwijk en in Breda, onvoldoende zitplaatsen hebben. Om deze volle bussen te melden opent Reizigersoverleg Brabant nu een speciaal meldpunt.

Klacht
Nienke Schuurmans, communicatiemanager bij Reizigersoverleg Brabant geeft aan dat uit onderzoek van het eigen OV-reizigerspanel blijkt dat één op de drie reizigers een klacht hierover wil indienen, maar het niet doet.

Specifieke buslijninformatie

De belangenbehartiger roept achtergebleven reizigers op om via het mailadres specifieke informatie te delen over de overvolle bussen. Hierbij gaat het om het lijnnummer, de rijrichting, het tijdstip, de dag en de locatie (bushalte).

 

Meer informatie

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.