Meekijken met werkzaamheden aan Utrechtse trambaan

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Meekijken met de werkzaamheden aan de Utrechtse trambaan, kan tot 31 augustus via een wekelijke fotoreportage en videoverslag. De werkzaamheden in opdracht van Regiotram Utrecht liggen goed op schema.

Eerder dan gepland is op 7 en 8 augustus een nieuwe wisselstraat in beton gestort. Een belangrijke mijlpaal, waarmee het fundament is gelegd voor het nieuwe 'kruispunt'  van de sneltram die vanaf 31 augustus opnieuw tussen Utrecht en Nieuwegein/IJsselstein moet gaan rijden. Via deze wisselstraat gaan de trams de remise in en rijden ze de baan op. Meer  daarover in de video update over week 3. http://t.co/i7TCu56ESH.

Naast het wekelijkse videoverslag  publiceert Regiotram Utrecht een actueel fotoverslag van het werk aan de trambaan. Fotograaf Theo Scholten volgt van dichtbij de activiteiten. Het laatste fotoverslag is te zien op Flickr: http://tinyurl.com/ow2uhyw

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.