Medewerkers BAM reizen duurzaam naar werkplek

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Vanaf vandaag (11 februari) kunnen medewerkers van BAM met de Combi-kaart snel, gemakkelijk en vooral duurzaam van en naar het centrum van Utrecht reizen.

Met de overhandiging van de Combi-kaart door verkeerswethouder Frits Lintmeijer en Victor van den Berg (Mobility Card Services) aan Roel van Heumen (BAM Utiliteitsbouw) is de Combi-kaart officieel als vervoersbewijs in gebruik genomen.

Een kaart voor alles
Met de Combi-kaart kunnen medewerkers die regelmatig naar Utrecht komen hun auto’s buiten de stad parkeren en snel met het openbaar vervoer naar het centrum reizen. De chipkaart geeft toegang tot de P+R locaties De Uithof en Westraven en geldt hier vandaan als OV-vervoersbewijs. Kortom; met één kaart parkeren én reizen met het OV, waarbij alle transacties achteraf eenvoudig worden geadministreerd. BAM heeft als eerste gebruiker de primeur. Zo'n 150 medewerkers en onderaannemers van BAM die werkzaam zijn op het project Nieuw Hoog Catharijne (onderdeel van de complete aanpak van Utrecht centrum) maken vanaf nu gebruik van de kaart.

De Combi-kaart is door Mobility Card Services (MCS) ontwikkeld in samenwerking met BAM en de gemeente Utrecht. De werknemer hoeft geen losse kaartjes meer te declareren en met het gebruik van de kaart draagt hij bij aan het terugdringen van parkeerproblemen en files.

 
Auteur: Marieke Hut

Overhandiging van de Combi-kaart

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.