Maastricht nog beter bereikbaar met parkeersite

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De site maastricht-bereikbaar.nl is uitgebreid met actuele parkeerinformatie uit het Parkeerroute Informatie Systeem (PRIS). Bezoekers van de stad kunnen nu, naast de borden langs de weg, via maastricht-bereikbaar.nl, zien waar vrije parkeerplaatsen zijn. Ook geeft de site aan of parkeerfaciliteiten vol of leeglopen (trend).

Op deze recent vernieuwde bereikbaarheidsite staat niet alleen relevante informatie voor de automobilist maar ook voor fietsers, bus en trein reizigers en vrachtvervoerders. Met de nieuwe parkeerinformatie kunnen bezoekers, voordat ze aan de reis beginnen, goed geïnformeerd beslissen wanneer en met welk vervoer ze naar de stad reizen.

 

Platform

Gemeente Maastricht en Q-Park ontwikkelden zochten samen naar een platform om actuele parkeerinformatie te ontsluiten. Sinds 1 november is de site maastricht-bereikbaar.nl vernieuwd en opnieuw in ontwikkeling. In 2011 blijft het programmabureau Maastricht-Bereikbaar de site verbeteren en uitbreiden. Zo is er binnenkort file-informatie te zien en komt er een aangepaste siteversie voor mobiele telefoons.

 

Meer informatie

Bezoekers van Maastricht kunnen vooraf parkeerkeuze maken

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.