Literatuurtip KpVV: Maastricht Bereikbaar Ervaringen met SWSR

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Deze KpVV-publicatie 'Maastricht Bereikbaar. Ervaringen met Slim Werken Slim Reizen' bevat de leerervaringen van het programma Maastricht Bereikbaar, dat in 2008 is gestart vanwege de aanleg van een tunnel in de A2, dwars door Maastricht. Maastricht Bereikbaar kenmerkt zich door een gestructureerde, programmatische aanpak: van start naar succes.

Deze publicatie bevat de leerervaringen van het programma Maastricht Bereikbaar, dat in 2008 is gestart vanwege de aanleg van een tunnel in de A2, dwars door Maastricht. Maastricht Bereikbaar kenmerkt zich door een gestructureerde, programmatische aanpak: van start naar succes.

De werkwijze van Maastricht Bereikbaar is gebaseerd op de Handreiking Slim Reizen van het KpVV. Deze procesaanpak beschrijft de zeven gouden regels, principes en stappen om mobiliteitsmanagement gestructureerd op te zetten. Deze handreiking vormde het vertrekpunt van de aanpak in Maastricht.

De publicatie laat zien hoe je thema’s als vraagbeïnvloeding, gedragsverandering en slim werken slim reizen kunnen inzetten om lokale knelpunten op te lossen en te gebruiken als startpunt voor een nieuwe benadering van mobiliteit.

Lees hier de KpVV publicatie 'Maastricht Bereikbaar. Ervaringen met Slim Werken Slim Reizen'

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.