Literatuur: Whitepaper over locatiebepaling fietsenstallingen

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

VelopA-Citystyle geeft een whitepaper fietsparkeren uit waarin de meest geschikte fietsparkeeroplossingen per locatietype worden aangedragen.

Verschillende typen locaties, zoals centrum, ziekenhuis, bedrijventerrein of een school stellen specifieke eisen aan fietsenstallingen. Vragen als ‘Hoeveel fietsers komen naar de locatie en blijven ze lang of kort, en ligt de nadruk op gemak of juist op veiligheid?’, spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een oplossing. In de whitepaper worden aan de hand van deze en andere eisen de beste oplossingen per locatietype overzichtelijk weergegeven.

Verleiden tot stallen in de fietsenstalling
Met de juiste fietsenstalling op de juiste plek is het makkelijker de fietser te verleiden er echt gebruik van te maken. Zo lukt het ook beter om fietsgebruik te stimuleren en het fietsparkeren te handhaven. De praktijkvoorbeelden in de gratis te downloaden whitepaper fietsparkeren van VelopA-Citystyle bevestigen dit.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.