Laadpalen vinden via verwijssysteem

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het nieuwe E-laad verwijssysteem maakt het een stuk eenvoudiger om een laadlocatie voor elektrische auto’s te vinden.

Met het dynamische verwijssysteem - ontwikkeld door HIG Traffic Systems, EV-Box en VDL -  wordt verkeer op basis van real-time beschikbaarheidgegevens geleid naar het dichtstbijzijnde en beschikbare laadpunt. Als het laadpunt in gebruik is, wordt dit verwerkt in de beschikbaarheidsinformatie op het dynamische verwijsbord. Het systeem is compatibel met alle publieke laadpunten.

Met het systeem willen de ontwikkelaars de laadinfrastructuur maximaal benutten en een extra impuls geven aan het gebruik van laadinfrastructuur in parkeergarages, op parkeerterreinen en in winkelgebieden.

CO2 reductie

Ook het opgeladen vermogen en de CO2 reductie die daarmee wordt behaald, kan aan het dynamisch informatiepaneel worden toegevoegd.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.