Kick-off Twentse e-fiets actie

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Twente Mobiel start als eerste regio in Nederland een actie om het gebruik van elektrische fietsen te bevorderen.

Met de Twentse e-fiets actie kunnen werknemers gedurende 3 maanden gebruikmaken van een speciaal actieaanbod. Ze kunnen met korting een elektrische fiets aanschaffen. Alleen werkgevers die convenantpartner zijn van Twente Mobiel, hebben de mogelijkheid om deze actie onder hun werknemers aan te bieden. Andere regio’s in Nederland volgen later dit jaar.

 

Stimuleren fietsgebruik

De Twentse e-fiets actie is een van de projecten van Twente Mobiel om het aantal autokilometers op het Twentse wegennet te verminderen. Uit de mobiliteitscan van Twente Mobiel blijkt dat werkgevers zich in hun beleid meer en meer willen richten op de e-fiets. Hiermee spelen zij in op de behoefte van de werknemer, die voordelig een e-fiets wil aanschaffen via het werk.

 

Inititatiefnemers

Initiatiefnemers van de e-fiets actie zijn Patch, ANWB en Twente Mobiel.

 
Auteur: Joske van Lith

Twente Mobiel start als eerste regio in Nederland een actie om het gebruik van elektrische fietsen te bevorderen.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.