Keukenhof Express rijdt vanaf Schiphol en Leiden CS

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Arriva zet dit jaar tijdens het Keukenhof seizoen de ‘Keukenhof Express’ in. De speciale ‘tulpen bussen' rijden vier tot twaalf keer per uur van en naar Keukenhof. De bezoekers kunnen op Schiphol en Leiden CS overstappen op de Keukenhof Express die vervolgens rechtstreeks naar de hoofdingang van Keukenhof rijdt.

De Keukenhof Express rijdt van 21 maart tot en met 20 mei. De busrit duurt circa 30 minuten. In de met tulpen bestickerde en aangeklede bussen worden beelden vertoond van de Keukenhof, maar ook van de Goudse binnenstad, Leiden en het karakteristieke Zuid-Hollandse landschap. Via een QR-code op de stoel wordt de reiziger geïnformeerd over activiteiten van Keukenhof op de desbetreffende dag.

Samenwerking Arriva en Keukenhof

Arriva verzorgt sinds 9 december 2012 het openbaar vervoer in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Gedurende de looptijd van de openbaar vervoer concessie werken beide organisaties samen op het gebied van openbaar vervoer van en naar Keukenhof.


Reizigersinformatie
Informatie voor reizigers en bezoekers aan de Keukenhof is te vinden op de website van Arriva

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

De Keukenhof Express-bussen zijn met tulpen bestickerd. (Foto: Arriva)

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.