Kenniscentrum ToDo gaat op in KpVV

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Vier jaar na de start stopt het Kennisplatform Verkeer en Vervoer, KpVV, met de nieuws­brief  en het kenniscentrum To-Do: toegankelijkheid en doelgroepenvervoer. Het kenniscentrum blijft werken aan haar doelen, maar niet meer vanuit een apart kenniscentrum met een aparte nieuwsbrief. Dit meldt het KpVV in de laatste, 20e nieuwsbrief To-Do.

In de eerst verschenen nieuwsbrief gaf het kenniscentrum To-Do de volgende doelen aan: het aanbieden van praktijk­gerichte kennis en het organiseren van ontmoetingen en netwerken. Dat hebben de medewerkers de afgelopen jaren met succes gedaan, zo schrijven zij in nieuwsbrief 20. Ook in de toekomst blijven de medewerkers werken aan deze doelen, alleen niet meer vanuit een apart kenniscentrum, maar via ‘logische’ combinaties binnen het KpVV. Op deze manier wil het KpVV de kennis over toegankelijkheid en doelgroepenvervoer effectiever en ef­ficiënter aanbieden.

Wat onveranderd blijft is de landelijke bijeenkomst rond Toegankelijk Openbaar Vervoer en Doelgroepenver­voer, die ook in 2011 wordt georganiseerd. In de loop van 2011 verjuist de infromatie over toegankelijkheid van de website www.kenniscentrumto-do.nl naar www.kpvv.nl. De informatie over doelgroepenvervoer gaat naar de site www.naarbetercontractvervoer.nl.  In de nieuws­brief naarbetercontractvervoer wordt de laatste informatie over doelgroepen gegeven. Nieuws over toegankelijk ov wordt gegeven in de ‘KpVV berichten’

laatste nieuwsbrief ToDo

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.