Kennis over parkeren toegankelijker door nieuw Kenniscentrum Parkeren

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het Kenniscentrum Parkeren is 27 mei gestart. Dit kenniscentrum is een initiatief van het CROW, Kennisplatform Verkeer en Vervoer en VEXPAN. Het doel van het Kenniscentrum is om kennis op overzichtelijke wijze via een website toegankelijk te maken voor iedereen die zich bezighoudt met het thema parkeren, zowel op beleidsniveau als bij de praktische uitvoering.

Parkeren mag rekenen op toenemende maatschappelijke belangstelling. Uiteenlopende partijen houden zich bezig met dit onderwerp en daarmee is de kennis over parkeren breed verspreid. Het Kenniscentrum Parkeren biedt een portal en helpdesk om kennis en informatie beter toegankelijk te maken. Het gaat om kennis op strategisch niveau, zoals de relatie tussen parkeerbeleid en stedelijke planning, kennis op tactisch niveau, zoals typen parkeervoorziening en kennis op operationeel niveau over uitvoering en handhaving. De website www.kenniscentrumparkeren.nl wordt ondersteund door een helpdesk waar vragen over parkeren kunnen worden voorgelegd aan parkeerdeskundigen van het CROW, Kennisplatform Verkeer en Vervoer en VEXPAN.

 

Kenniscentrum Parkeren is op verzoek van het Mobiliteitsberaad opgericht door CROW, Kennisplatform Verkeer en Vervoer en VEXPAN. Het kenniscentrum wordt bijgestaan door deskundigen uit het werkveld.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.