Kansen voor Nederlandse fietsindustrie in Colombia

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Naast wielrennen, pakken steeds meer Colombianen de fiets om naar hun werk te fietsen of maken gebruik van deelfietsen bij metro-en busstations, dan wel bezorgen hun producten met een bakfiets. In opdracht van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en de Nederlandse Ambassade in Colombia heeft de Dutch Cycling Embassy een fact-findingmissie in Colombia uitgevoerd naar de kansen voor de Nederlandse fietsindustrie. De resultaten worden op 2 april gepresenteerd in Utrecht.

n Colombia is behoefte aan advies, producten en werken, aldus RVO. Voorbeelden zijn het maken van fiets- en mobiliteitsplannen voor steden, oplossingen voor het stallen van fiets en het aanleggen van complete fietsdeelsystemen of netwerken van fietspaden. De fact finding mission van de Dutch Cycling Ambassy werd gecombineerd met deelname aan het World Bicycle forum in Medellin. Tijdens de gesprekken en presentaties bleek dat de Nederlandse fietsindustrie goed staat aangeschreven en hierop kan worden voortgebouwd bij het ondernemen in Colombia.

Bijeenkomst

Op 2 april wordt een bijeenkomst gehouden over de fact-findingmissie bij bureau Berenschot in Utrecht, Voor aanmelden en meer informatie: camila@urbanos.nl.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.