Jorritsma geeft gastcollege aan studenten Mobiliteit

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere en voormalig minister van Verkeer en Waterstaat, geeft vandaag een gastcollege bij de opleiding Mobiliteit (Verkeerskunde) van Windesheim Flevoland. Op deze manier wordt beleid tastbaar en concreet voor de studenten.

Het gastcollege is onderdeel van een reeks gastcolleges over beleid, één van de onderdelen binnen de opleiding Mobiliteit. Jorritsma vertelt onder andere over haar werk als minister van Verkeer en Waterstaat. Het gastcollege is exclusief voor studenten van de opleiding Mobiliteit in Almere en Zwolle.

Eerdere gastsprekers waren wethouder Wout Jansen van Gemeente Lelystad en gedeputeerde Jaap Lodders van Provincie Flevoland. Ook beleidsmedewerkers van rijk, provincie en gemeente komen aan het woord.

Opleiding Windesheim Flevoland

Mobiliteit is een nieuwe opleiding bij Windesheim Flevoland in Almere, met vraagstukken op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit. De opleiding startte in september 2012.

 
Auteur: Julia Breeuwsma

Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, geeft gastcollege op Windesheim

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Deze vrouw is reden van armoede en criminaliteit van Almere, door deze vrouw is onterecht en door rechtbank bevestigd dat door haar toen zij was haar personeel zijn reden geweest voor zoveel problemen in Almere . ik en veel mensen in Almere hebben hun toekomst kwijt door haar. zij is heel veel schuldig aan mij en zij heeft onterecht mijn leven beschadigd. maar ik kan aar nergens vinden om haar aansprakelijk zetten,

Deze vrouw is reden van armoede en criminaliteit van Almere, door deze vrouw is onterecht en door rechtbank bevestigd dat door haar toen zij was haar personeel zijn reden geweest voor zoveel problemen in Almere . ik en veel mensen in Almere hebben hun toekomst kwijt door haar. zij is heel veel schuldig aan mij en zij heeft onterecht mijn leven beschadigd. maar ik kan aar nergens vinden om haar aansprakelijk zetten,en tot zij mijn verloren leven niet aan mij terug geeft ik ga niet still zitten tot mijn dood, als zij dit ziet dit is mijn email : shahin.aginchi@hotmail.com

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.