Inschrijving Nationaal verkeerskundecongres van start

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
De inschrijving voor het Nationaal verkeerskundecongres 2011, de grootste jaarlijkse vakdag voor de verkeerskundesector in Nederland en België, is geopend. Het congres biedt een compleet vakprogramma met parallelsessies, bijdragen en discussies over actuele verkeerskundige onderwerpen.

Deelnemers kunnen netwerken met vakprofessionals en een bezoek brengen aan informatiestands op de verkeersexpo. Het Nationaal verkeerskundecongres is op 2 november 2011 in het NBC in Nieuwegein.

Net als vorig zullen deskundigen uit het vakgebied hun bijdragen presenteren. De onderwerpen zijn divers: van wegontwerp en verkeersveiligheid tot verkeersmanagement en het gedrag van oudere verkeersdeelnemers. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt via de websites van CROW en mede-organisator Verkeerskunde.

Direct inschrijven

Meer informatie

 
Auteur: Eveline Korving

Het NVC is dé jaarlijkse vakdag voor de verkeerskundesector. De laatste ontwikkelingen in het vakgebied en uitwisseling van kennis en ervaring met collega-professionals.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.