Innovatieproeftuin in Flevoland

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Flevoland zet zich in om innovatieve ideeën, bijvoorbeeld rondom energiezuinig transport te versnellen en succesvol te implementeren. Tijdens een co-creatie-bijeenkomst, op 12 september in Lelystad, kunnen ondernemers en organisaties hulp krijgen bij de opzet en uitwerking van hun ideeën.

Een business case die al is ingebracht, heeft betrekking op een duurzamer mobiliteitssysteem van de spoorwegen met hulp van zonnepanelen. Uitdaging hierbij is om de interesse van investeerders in dit systeem ook daadwerkelijk om te zetten in financiering. Hoe kun je potentiële investeerders mobiliseren voor het bouwen van een prototype in Flevoland?

 

Community of Talents is de organisator van dit evenement. De insteek van het evenement is om eigen ingebrachte cases via samenwerking uit te werken, oftewel kruisbestuiving tussen sectoren, kennis en expertise. De cases moeten betrekking hebben op nieuwe producten, diensten of technologieën die bijdragen aan oplossingen voor vitaal ouder worden, duurzamer wonen, levenslustige wijken, energiezuinig transport, agrifood of toepassingen van lucht- en ruimtevaarttechnologieën.

 

De best uitgewerkte cases ontvangen een stimuleringsbedrag.

 

 
Auteur: Julia Breeuwsma

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.