Ideeënprijsvraag snelfietsroute RijnWaalpad

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
He
Het RijnWaalpad, de nieuwe snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen, moet een kwalitatieve impuls krijgen. Daarom hebben de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de Fietsersbond een ideeënprijsvraag uitgeschreven voor professionals en studenten.

De ideeën moeten het toekomstige fietsgebruik op het RijnWaalpad verhogen en de kwaliteit voor de fietser vergroten.

 

Snelfietsroute

Het RijnWaalpad is een 16 kilometer lange snelfietsroute tussen de Rijnkade in Arnhem en de Waalkade in Nijmegen. De route ontsluit het middengebied van de Stadsregio Arnhem Nijmegen voor de fiets. De snelfietsroute zal een belangrijke rol gaan spelen in het oplossen van de bereikbaarheids- en mobiliteitsproblematiek in de regio. De route moet in 2012 klaar zijn.

 

Prijsvraag

De prijsvraag richt zich op verschillende vakgebieden: van architecten, planologen en verkeerskundigen tot ontwerpers en kunstenaars. Alle inzendingen worden ingedeeld in twee categorieën: professionals en studenten. De beste ideeën maken kans op realisatie van hun idee, mooie geldprijzen en veel publiciteit. Voor de uiteindelijke realisatie van innovaties is een bedrag van één miljoen euro beschikbaar. Het insturen van ideeën kan tot 14 januari 2011.

 

 

Meer informatie

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.