Hotelgasten verkennen omgeving op elektrische Qugo

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Fletcher Hotels biedt haar hotelgasten een elektrisch voertuig aan van Nederlandse makelij: de Qugo. Op deze manier kunnen hotelgasten op een stille en schone manier de omgeving van het hotel verkennen.  Hotel Nautisch Kwartier in Huizen heeft de primeur.

De Qugo is een voertuig met een elektromotor als aandrijving en een Lithium batterij in het frame als energiebron. Hiermee haalt het een snelheid van 25 kilometer per uur en een afstand van 30 kilometer op een volle batterij.  

Inmiddels rijden de eerste Qugo’s al rond bij het Fletcher Hotel Nautisch Kwartier in Huizen, aan het Gooimeer of op de Crailose Heide. In de loop van 2014 zullen meer Fletcher Hotels worden uitgerust met Qugo’s.

De Qugo heeft ook een zekere fun-factor. Door bij het sturen je gewicht te verplaatsen, hang je in de bocht. Rijden met dit voertuig heeft hierdoor iets weg van skiën.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.