Grolsch eerste bedrijfslid van Veilig Verkeer Nederland

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Bierbrouwer Grolsch heeft vrijdag 24 februari het bedrijfslidmaatschap bij VVN ondertekend en is daarmee het eerste bedrijf dat lid is van VVN.

Het lidmaatschap is voor Grolsch en VVN de aanzet om te gaan samenwerken aan projecten op het gebied van alcohol en verkeer.

Omdat bedrijven door hun activiteiten veel mobiliteit oproepen van zowel klanten, toeleveranciers en eigen medewerkers, is voor VVN - naast de samenwerking met overheden - de actieve betrokkenheid van het bedrijfsleven cruciaal om de verkeersonveiligheid aan te pakken.

Linda van der Eijck, directeur Veilig Verkeer Nederland: "Verkeersonveiligheid is een belangrijk maatschappelijk probleem en dat beseffen gelukkig steeds meer bedrijven. Samenwerking met het bedrijfsleven is voor ons dan ook essentieel om 'het recht dat iedereen veilig over straat kan' te kunnen realiseren. Het bedrijfslidmaatschap is voor bedrijven een goede manier om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.’

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

Grolsch is het eerste bedrijf dat zich aansluit bij VVN.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.