Golden World Award voor campagne rond eCall

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Chipfabrikant NXP heeft afgelopen zaterdag de Golden World Award gewonnen voor de internationale campagne rond eCall, de automatische noodstop na een ongeval.

De eCall-campagne heeft de prijs gekregen vanwege de sterke stimulans die ervan uitging, om het aantal verkeersslachtoffers in Europa terug te dringen.

NXP had de ANWB gevraagd mee te komen naar de prijsuitreiking door de International Public Relations Association in Istanbul, vanwege de belangrijke bijdrage van de ANWB aan de campagne.

NXP is vorig jaar tijdens de campagne door Europa getrokken om het belang van eCall onder de aandacht te brengen van autofabrikanten en de politiek.

ANWB vindt eCall belangrijk voor de verkeersveiligheid en is blij met het initiatief van de markt en de samenwerking met NXP in het bijzonder.

 
Auteur: Joske van Lith

Chipfabrikant NXP won de Golden World Award voor de internationale campagne rond eCall

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.