Gezocht: nieuwe voorzitter voor NSVV

woensdag 6 december 2017
timer 1 min

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) zoekt een kandidaat die de functie van voorzitter permanent wil invullen. Eind 2017 stopt de huidige voorzitter, Rob Metz, er namelijk mee.

Begin 2015 trad Metz, burgemeester van de gemeente Soest, als voorzitter aan bij de NSVV. Zijn intentie was om deze functie tijdelijk te vervullen. “Mijn doelstelling was om samen met het zittende bestuur een marsroute uit te stippelen, zodat de organisatie klaar zou zijn voor de toekomst”, vertelt hij.

Nu Metz invulling heeft gegeven aan deze doelstelling, heeft NSVV een nieuwe ambitie geformuleerd en treedt de huidige voorzitter terug. Hij draagt het stokje tijdelijk over aan de twee medebestuurders, Herman Croes en Chris de Vries.

De NSVV blijft op zoek naar een kandidaat die de voorzittersrol permanent gaat invullen. De kandidaat moet zijn sporen zowel in het bedrijfsleven als op het politieke vlak ruimschoots hebben verdiend.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.