Gelderse marktconsultatie voor concessie openbare laadpalen

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

In Gelderland wordt een concessie voor het openbaar opladen van elektrische voertuigen georganiseerd. Deze concessie moet de inkoop van oplaadpalen door gemeenten en de provincie goedkoper en makkelijker maken.  

Aanmelden tot 26 augustus
De marktconsultatie vindt plaats op donderdag 12 september en bij veel aanmeldingen ook op vrijdag 13 september. Geïnteresseerde bedrijven en organisaties kunnen zich tot maandag 26 augustus voor de markconsultatie opgeven Meld daarbij de naam/namen van de deelnemers, de organisatie en het adres. Alle partijen die zich aanmelden ontvangen uiterlijk op 2 september een bevestiging van deelname inclusief informatie over locatie en tijdstip. De deelnemers ontvangen ook de inhoudelijke thema’s en vragen die tijdens de consultatie aan de orde komen.

Verslag
Een geanonimiseerd verslag met daarin op hoofdlijnen de resultaten van de marktconsultatie wordt eind september toegezonden aan de deelnemers.

De provincie Gelderland wil een goed pakket van eisen samenstellen voor een concessie voor openbare laadpalen en organiseert daarvoor een marktconsultatie.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.