‘Geen apps maar appeltaart’

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Bijna 92% van de fietsers heeft geen behoefte aan apps met bijvoorbeeld filmpjes  over vogeltjes en kerken in de omgeving. Fietsers kijken liever zelf om zich heen, zo leert de enquête die de Fietsersbond hield onder recreatieve fietsers.

Verder blijkt weliswaar een vijfde van de fietsers naar de smartphone te grijpen als hij de weg kwijt is, maar veel meer fietsers (36%) vragen ouderwets de weg aan een passant. Opmerkelijk: terwijl 15% procent van de vrouwen zegt nooit te verdwalen, beweert 34% van de mannen nooit de weg kwijt te raken.

In de horeca is koffie met appeltaart veruit favoriet. 73% van de geënquêteerden geeft aan dat te bestellen. Een schamele minderheid van 2% gaat aan de kreeftsalade met witte wijn.

De enquête is afgenomen onder een representatieve groep van 1000 fietsers die lid zijn van het Fietspanel van de Fietsersbond: http://nationaalfietspanel.nl/.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.