Fred Wegman ontvangt ITE Transportation Safety Award

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Fr
Fred Wegman, directeur van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV, heeft op 10 augustus 2010 in Vancouver, Canada de ITE 2010 Edmund R. Ricker Transportation Safety Award in ontvangst genomen.

Deze prijs van het Institute of Transportation Engineers ITE wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie en een persoon, die zijn sporen heeft verdiend op het gebied van de verkeersveiligheid in professionele organisaties, in de samenleving, of als verkeersveiligheidsdeskundige.

 

Duurzaam Veilig
Fred Wegman kreeg de prijs voor zijn rol in de ontwikkeling van Duurzaam Veilig, een verkeersveiligheidsvisie die (onder de naam Sustainable Safety) ook voor vele buitenlandse verkeersveiligheids-professionals leidend is.

 

ITE
Het Institute of Transportation Engineers ITE is opgericht in 1930. Het is een organisatie voor professionals uit de transportwereld. De organisatie heeft ongeveer 17.000 leden in 90 landen. Het ITE organiseert seminars en congressen en verzorgt vele publicaties op transportgebied.

 
Auteur: Joske van Lith

Fred Wegman ontving de ITE Transportation Safety Award voor zijn rol in de ontwikkeling van Duurzaam Veilig

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.