Filmpje over 20 km snelfietsroute Oss – Den Bosch: before and after

donderdag 18 augustus 2016
timer 1 min
De snelfietsroute Oss – ‘s-Hertogenbosch verbindt station ‘s-Hertogenbosch met station Oss. Een videoimpressie van Mark Wagenbuur van Bicycle Dutch, laat zien wat er nieuw is op de route.

Op de video is te zien dat de route grotendeels de spoorlijn tussen beide steden volgt en ook alle tussengelegen stations (‘s-Hertogenbosch Oost, Rosmalen en Oss West) ‘aandoet’. In het landelijke gebied loopt de route langs een natuurgebied en door de dorpen Nuland en Geffen. De route wordt in september officieel in gebruik genomen. 

De blog Bicycle Dutch, een Engelstalig blog over Nederlands fietsbeleid, maakt in 2014 én in 2016 video-opnamen op de route en monteerde die naast elkaar.Op deze site zelf zijn nog meer foto's en video's van de F59 te vinden.

Bron: Fietsberaad

In Geffen is het op deze kruising overduidelijk dat de fietssnelweg voorrang heeft op het andere verkeer.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.