Film OV-chipkaart voor mensen met verstandelijke beperking

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Het Reizigersoverleg Brabant (ROB) heeft samen met Amarant een informatiefilm ontwikkeld over de OV-chipkaart voor mensen met een verstandelijke beperking. Het grote voordeel van deze film is dat deze, behalve voor deze specifieke doelgroep, breed inzetbaar is als communicatiemiddel dankzij de eenvoud in beeld en verhaal.

De provincie Noord-Brabant heeft in de zomer van 2010 de aftrap gegeven voor de introductie van de OV-chipkaart in de Brabantse bussen. Het Reizigersoverleg Brabant (ROB) neemt als belangenbehartiger voor Brabantse busreizigers deel aan het campagneteam voor de introductie van de OV-chipkaart. De taak van het ROB hierin is tweeledig: bijdragen aan de communicatiestrategie en zorgen dat er informatie op maat ontwikkeld wordt voor specifieke doelgroepen. Zo verzorgt het ROB ook informatiediensten over de OV-chipkaart voor senioren en voor blinden en slechtzienden.

 

Lancering film

Gedeputeerde Mobiliteit en Infrastructuur Yves de Boer lanceert de informatiefilm voor mensen met een verstandelijk beperking, op donderdag 13 januari 2011, om 10.00 uur in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

Foto: Ton Hendriks fotografie / Verkeerskunde

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.