Felix Cohen vertrekt als directeur VVN

dinsdag 5 december 2017
timer 1 min

Per 1 januari 2018 vertrekt Felix Cohen als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Hij draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Het bestuur start de procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur. 

Sinds zijn aantreden in 2015 heeft Veilig Verkeer Nederland een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie. De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT.

Ook werd de VVN Academy is in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen. De beroepsorganisatie van Veilig Verkeer Nederland is getransformeerd tot een moderne organisatie, die aantrekkelijk is voor werknemers.

Felix Cohen

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.