Extra OV-fietslocatie aan de rand van Deventer

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

In Deventer is een nieuwe OV-fietsverhuurlocatie geopend bij twee buslijnen aan de rand van de stad. De stalling met 20 fietsen staat bij de kruising Raalterweg/Boerhaavelaan in het oosten van de stad waar twee buslijnen uit het noorden en noordoosten Deventer binnenkomen.

Vooral reizigers uit de richting Raalte, Wesepe en Heeten kunnen van de nieuwe stalling profiteren. De voorziening ligt bijvoorbeeld op steenworp van het Deventer ziekenhuis, diverse zorgcentra en scholen.

Beter Benuttenproject
Na oplevering van deze locatie zijn beide NS-stations in Deventer en bijna alle streekbuslijnen aangesloten op het ov-fietsverhuurnetwerk. Zo wordt de verkeersdrukte en parkeeroverlast in, door en naar het centrum van de stad verlicht. Het project is mogelijk gemaakt met bijdragen van het Rijksprogramma Beter Benutten, de Provincie Overijssel en de gemeente Deventer.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.