Eindhoven stopt proef flexwerkplek in ‘het huis van de stad’

donderdag 18 augustus 2016
timer 1 min
Op
Op 26 augustus stopt de flexwerkproef Meet@Cityhall in het Stadhuis van Eindhoven. Deze proef heeft drie maanden geduurd en moet nu wijken voor een aantal geplande festiviteiten in het stadhuis.  

Het idee ontstond begin dit jaar om werk- en ontmoetingsplekken te creëren met als doel dat het Stadhuis een 'huis van de stad' te maken, wordt iedereen welkom is. Zo zouden nieuwe verbindingen en initiatieven kunnen ontstaan.

Meet@Cityhall blijkt een succes. Hoewel er geen concrete bezoekersaantallen bekend zijn, vinden mensen dagelijks de weg naar het Stadhuis voor een werkplek of om te overleggen. Dit geldt ook voor de Eindhovense ambtenaren, die vooral de huiselijke inrichting waarderen.

Minimale middelen
Met minimale middelen is dit concept getest. De inrichting is ontworpen door Manja Adriaans (masterstudente Fontys Architectuur en Stedenbouw) en het interieur werd grotendeels beschikbaar gesteld door Eindhovense ondernemingen. In de loop van september wordt duidelijk of Meet@Cityhall terugkeert en in welke vorm.

Stadhuis Eindhoven

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.