Eerste afnemers aangesloten op databank NDW

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min
Na
Na een periode van testen zijn in december de eerste twee afnemers aangesloten op de databank van NDW. Omdat dit goed is verlopen, is het NDW nu klaar voor het aansluiten van meer afnemers van de informatie.

Op dit moment worden de actuele verkeersgegevens geleverd van Rijkswaterstaat, provincie Noord-Brabant en de stadsregio’s Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven en de gemeente Utrecht. Binnenkort wordt dit uitgebreid met wegen in de provincie Utrecht. De overige wegen van het basisnetwerk worden geleidelijk toegevoegd. 

In het tweede kwartaal komen ook de eerste statusgegevens beschikbaar via NDW. Dit zijn de filemeldingen van Rijkswaterstaat en de geplande wegwerkzaamheden van - in principe - alle deelnemende overheden in NDW.

 
Auteur: Joske van Lith

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.