Dynamische file-informatie op maat en op kaart in verkeersapp

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

De ANWB heeft haar verkeersapp verbeterd. Er is nu filenieuws op maat beschikbaar voor een opgegeven route en van tijdstippen dat daar wordt gereden. Gebruikers zien in de vernieuwde applicatie naast de files in tekst nu ook de files op de – van internet – bekende ANWB-verkeerskaartjes.

Ook is het menu verbeterd: routes zijn makkelijker in te voeren en voortaan kunnen ook veelbezochte locaties apart worden aangegeven. Vanaf de lokatie waar de weggebruiker zich bevind krijgt deze dan de actuele files naar die favoriete plekken te zien.

Wegenwacht
Onderdeel van de app is ook de pechknop om de Wegenwacht te bellen.

Gratis download
De gratis app is sinds de introductie in september 2009 al meer dan 200.000 keer gedownload. De vernieuwde verkeersapp voor de iPhone is beschikbaar in de App Store.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.