‘De Groene Loper’ Oldenzaal gegund aan Strukton

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

ProRail heeft het project ‘De Groene Loper’ in Oldenzaal gegund aan de combinatie Strukton Civiel Projecten/Reef Infra, met een aanneemsom van 4,7 miljoen euro. De Groene Loper is de nieuwe verbinding tussen het station en het centrum van Oldenzaal.

Het project ‘De Groene Loper’ is een belangrijk onderdeel van het Masterplan Stationspark Oldenzaal Centraal. Een herkenbare groene verbinding tussen station en centrum Oldenzaal. Via een tunnel onder het spoor wordt de wijk Zuid-Berghuizen verbonden met de binnenstad. De tunnel is onderdeel van de langzaamverkeersverbinding tussen het centrum en de wijk Zuid-Berghuizen. De werkzaamheden voor de combinatie Strukton Civiel Projecten/Reef Infra bestaan onder andere uit de aanleg van de tunnel, bijkomend spoorwerk, bestrating en de gehele afbouw.


 

Planning
De uitvoering van het project start medio januari 2013 en duurt tot december 2013. Op dit moment is het projectteam gestart met alle voorbereidende werkzaamheden.

 
Auteur: Jacques Lorsheijd

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.