Cyclomedia levert bijdrage aan verkeersveiligheid met het Road Safety Pack

donderdag 12 november 2020

Op donderdag 29 oktober jl. was Cyclomedia aanwezig als partner en spreker op het Nationaal Verkeerskundecongres. De presentatie was gefocust op de digitale inventarisatie van relevante wegkenmerken t.b.v. de uitvoer van het risico-gestuurd verkeersveiligheidsbeleid.

Cyclomedia kan een belangrijke bijdrage leveren aan een veiligere infrastructuur met het Road Safety Pack. Actuele data in combinatie met AI vormen de basis voor de oplossing waarbij de meest kritieke wegelementen worden geïnventariseerd. Er wordt onderscheid gemaakt in infrastructurele kenmerken van fietspaden en autowegen. Tot op heden is Cyclomedia de enige partij in Nederland die beschikt over de juiste, actuele en hoge kwaliteit data om de analyse digitaal uit te voeren. Deze landsdekkende oplossing is in lijn met de riscofactoren voor veilige wegen en veilige fietspaden, opgesteld door het Kennisnetwerk SPV. 

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.