CROW lanceert nieuwe Online Tools Werk in Uitvoering

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Op elke plaats en op elk tijdstip, eenvoudig en snel de juiste wegafzetting bij wegwerkzaamheden op rijkswegen. Dat lukt eenvoudig met de Online Tools Werk in Uitvoering 96a en 96b. CROW presenteert beide tools tijdens de Infra Relatiedagen op 29 oktober 2013 in Gorinchem.

Met de toolwizard is snel digitaal de keuzeboom verkeersmaatregelen Werk in Uitvoering 96a te doorlopen. Deze leidt naar de van toepassing zijnde maatregelfiguur plus toelichting. Ook zijn de maatregelfiguren direct opvraagbaar.

Twee zoekfuncties
De online tools bevatten twee zoekfuncties, wat het zoeken naar de juiste wegafzetting aanzienlijk vergemakkelijkt. Inspecteurs, maar ook medewerkers die een afzetting moeten plaatsen, vinden snel de benodigde informatie. Voor gebruikers die wegafzettingen moeten bedenken is de zoekwizard ontwikkeld. De wizard leidt de gebruiker aan de hand van relevante vragen automatisch naar de juiste maatregelfiguur.

Informatie delen
Een maatregelfiguur is te delen met anderen. Werkvoorbereiders bij ingenieursbureaus of aannemers kunnen bijvoorbeeld de door hen geselecteerde wegafzetting delen met uitvoerders, eventueel met eigen aanvullende instructies.

 
Auteur: Marieke Hut

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.