CROW bundelt kennis over mobiliteit en ruimte

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Mobiliteit en ruimte zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de loop der jaren is er veel kennis ontwikkeld over de wisselwerking tussen beide, maar deze kennis versnipperde over diverse kennisinstituten, universiteiten, boeken, rapportages en onderzoeken.

Het CROW signaleerde een toenemende behoefte aan een overzicht van deze kennis. Bovendien formuleert het ministerie van Infrastructuur en Milieu beleid dat een integrale aanpak stimuleert, zoals in de Structuurvisie Infrastructuur en Ruimte.

Naast bestaand onderzoek over de samenhang tussen mobiliteit en ruimte en actuele uitdagingen in de praktijk, bevat de publicatie toekomstige ontwikkelingen, zoals het effect van ICT en nieuwe voertuigvormen. Ook wordt verwezen naar verdiepende literatuur.

Verkeerskundigen en stedenbouwkundigen
De publicatie richt zich zowel op het schaalniveau van steden en stedelijke regio’s, als op verkeerskundigen, verkeersplanologen, stedenbouwkundigen, bestuurders en private partijen. De publicatie Mobiliteit en ruimte is te bestellen in de CROW-shop

Alle kennis overd e wisseliwerking tussen mobiliteit en ruimte is gebundend in de CROW-publicatie Mobiliteit en ruimte

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.