Coördinator Mobiliteit Windesheim Flevoland wordt vakdocent

vrijdag 27 december 2019
timer 2 min

Adriaan Walraad, coördinator van de opleiding Mobiliteit op Windesheim Flevoland, doet 'op een natuurlijk moment' een stapje terug en blijft als vakdocent verbonden aan de opleiding. Windesheim Flevoland heeft een vacature opgesteld om de bezetting voor de opleiding Mobiliteit aan te vullen.  

'Het ontwikkelen van een opleiding Mobiliteit (verkeerskunde) voor Windesheim Flevoland nadert de voltooiing', aldus Walraad, 'De opleiding heeft dit jaar een positief advies voor accreditatie gekregen. Daarnaast heeft de opleiding een toppositie verkregen in de verschillende benchmarks. Tegelijk heeft de opleiding een gezicht gekregen voor de beroepspraktijk en vakliteratuur, mede dankzij een persoonlijke benadering en sociale media. De hechte band van de opleiding Mobiliteit met de beroepspraktijk blijkt ook uit de vele gastcolleges, de bijdragen aan congressen en de comakerconsults.'

 

Walraad heeft het management van Windesheim Flevoland gevraagd om de coördinatie van de opleiding in onderwijsperiode 4 over te dragen. Volgens hem  op een 'natuurlijk moment'. Teamvoorzitter Bouw en Ruimte, Maurice Noordhof, neemt de coördinerende rol over. Daarnaast heeft Windesheim Flevoland een vacature opengesteld om de bezetting weer aan te vullen.

Adriaan Walraad blijft met een kleine aanstelling als vakdocent betrokken bij de opleiding Mobiliteit en haar studenten. Dit komt de continuïteit van de opleiding mobiliteit ten goede.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.