Connexxion en Wheels4all bundelen krachten

vrijdag 27 december 2019
timer 1 min

Connexxion Openbaar Vervoer en Wheels4all auto’s gaan samenwerken.

Door de samenwerking willen beide partijen meer keuze bieden aan de reiziger. Idee is dat reizigers bijvoorbeeld het eerste stuk met een Wheels4all auto naar de bushalte rijden en vanaf daar met een bus, sneltram of regionale trein naar de bestemming reizen, of andersom.

 

De Connexxion OV-chipkaart is de sleutel van de Wheels4all-auto. Daarmee is het reizen met het ov eenvoudig, maar profiteert de reiziger ook van het gemak van een auto zonder vaste lasten.

 

Al in grote delen van Nederland kunnen zowel particuliere als zakelijke reizigers terecht voor de combinatie van bus en auto. Connexxion is de grootste regionale personenvervoerder in Nederland en Wheels4all is met een landelijk netwerk van auto’s ook sterk vertegenwoordigd in de streek. Wheels4all plaatst de komende jaren steeds meer auto’s in de omgeving van bushaltes om een goede aansluiting op het ov te garanderen.

 

Abonnement

Om een Wheels4all-auto te kunnen gebruiken, moet je eerst lid worden. Een abonnement begint bij € 2,50 per maand. Daarnaast betalen leden per uur en per kilometer.

Meer informatie

 
Auteur: Joske van Lith

Connexxion Openbaar Vervoer en Wheels4all auto’s gaan samenwerken.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.